Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink - Ortobolt - Egyedi ortopéd cipő készítés
 • Ortopédia magánrendelés

  Nálunk nincs sorban állás. Orvosunk az Önnel egyeztetett időpontban fogadja magánrendelőnkben. Ortopéd szakorvosunk először felveszi a páciens kórtörténetét. Ez állhat a páciens mozgásszervi betegségeiből, műtéteiből, baleseteiből (törés, rándulás, ficam). Fontos tudni a beteg életmódját is, hogy mivel foglalkozik, illetve sportol-e.
  Az ortopédiai szakvizsgálat a fizikális vizsgálattal folytatódik, mely során a szakorvos a páciens tartását, járását, ízületeit vizsgálja. Ha úgy ítéli, tovább küldheti képi diagnosztikára is (röntgen, ultrahang, CT/ MRI).
  Ortopéd-traumatológusunk bemutatkozását itt találja.

 • Egyedi méretvétel

  Az egyedi igények szerint készített ortopéd cipők és gyógybetétek iránt - tekintettel a lakosság egészségi állapotára – egyre nagyobb igény mutatkozik. A fáradt, túlterhelt vagy más okból beteg lábak egészsége fokozott törődést kíván. Ennek elengedhetetlen eszközei az olyan, nagy szakértelemmel gyártott egyedi ortopéd cipők, melyek kifejezetten az megrendelők lábára készülnek.
  Boltunkban kizárólag egyedi méretvétel alapján készítjük a cipőket. Az ilyen speciális eljárás előnye, hogy olyan lábbeliket készítünk, amik nem tucattermékek, hanem az ügyfél lábára készülnek. Az egyedi méretvételbe beletartozik a cipő felsőrészének és a talp fajtának a kiválasztása. Minőségi olasz bőreink állnak ügyfeleink rendelkezésére. Az elkészített cipőbe továbbá beépítésre kerül az ügyfél lábának megfelelő egyedi betét is, mely enyhíti az esetleges fájdalmakat és korrigálja a fennálló problémákat (bokasüllyedés, lúdtalp, stb.).

 • Ortopéd cipő készítés

  Cégünk fő profilja az ortopéd cipők készítése. Több, mint hatvanéves szakmai tapasztalattal rendelkező gárda segíti a cipők gyártását. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, a kényelemre és nem utolsó sorban a megjelenésre. Különösen fontos az ortopéd cipő viselése a cukorbetegek, a trombózis és agyvérzés utáni állapotban lévők, a visszeres lábú és bénult alsó végtagú betegek részére. Kényelmes lábbeliket kínálunk a bütykös, tyúkszemes és a kalapácsujjal rendelkező ügyfeleink számára is. Egyedileg készített cipőink kiváló minőségű anyagokból készülnek, divatos színekkel és újragondolt modellekkel igyekszünk megrendelőinket kiszolgálni, hogy a klasszikus, rosszul beidegződött „ortopéd cipő” fogalmát felülírjuk. Minden igényt kielégítünk: alkalmi, hétköznapi, gyógyászati jellegű, műtét utáni, munka- és kényelmi cipőket egyaránt kínálunk. Jelenlegi cipőválasztékunk minden tekintetben kiszolgálja a 21. század orvos szakmai, minőségi és esztétikai elvárásait.
  Az egyedi lábbelik gyártási ideje 4-8 hét. Cipőinkre egy év garanciát vállalunk.

 • Egyedi talpbetét készítés

  Cégünknél lehetőség van egyedi talpbetét készítésére, mely kimondottan az Ügyfél lábára készül. Az eljárás során speciális habból készítünk egy láblenyomatot, mely alapján a szakember bejelöli a készülő talpbetéten a szükséges kialakításokat. A speciális talpbetét célja a mindennapi fájdalmak enyhítése és a deformitások ellensúlyozása. Az egyedi betét kihordási ideje 1 év.

 • Gyógyászati segédeszköz forgalmazás

  Cégünk gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Az üzletünkben megtalálható termékek teljes mértékben megfelelnek az Európai Unió által előírt és a magyarországi szabályozásoknak. Az általunk forgalmazott termékek magas minőséget képviselnek.

Elsősorban ortopéd cipők és egyedi cipők gyártásával foglalkozunk.

Fő feladatunknak tekintjük a mozgásszervek egészségének megőrzését, illetve a lábbetegségekből való gyors felépülést.

A betegellátásban nyújtott gyors és hatékony munkánknak köszönhetően a betegek egyre jobban megkedvelték cégünk termékeit és egyre nagyobb kereslet mutatkozott az általunk gyártott ortopéd cipők és lúdtalpbetétek iránt.

Cégünk Megrendelői elsősorban az  Országos Egészségbiztosítási Pénztár által támogatott - receptre kiírt -  ortopédcipőt, tartozékokat és betéteket igénylő betegek.

Termékeink minőségét tovább emeltük annak a hatékony kivágó-gépnek köszönhetően, melynek számítógép vezérelt kései a cipők szabásmintáit közvetlenül az alapanyagból vágják ki.

Termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével a vevőink még jobb megelégedettségére törekszünk!