Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink - Ortobolt - Egyedi ortopéd cipő készítés
 • Egyedi méretvétel

  Boltunkban egyedi méretvétel alapján készìtjük a lábbeliket. Az egyedi méretvétel előnye hogy olyan lábbelit készìtünk amely az ügyfél igényeinek megfelelő. Az egyedi méretvételbe beletartozik a cipő felsőrészének és a talp fajtának a kiválasztása. Minőségi olasz bőreinkből lehet választani . Továbbá az egyedi méretvétel előnye hogy az elkészített cipőbe beépítésre kerül az egyedi betét mely enyhíti az esetleges fájdalmakat és korrekcióra is van lehetőség(bokasülyedés,lúdtalp). Az egyedi méretvétel 15-20 perc időtartalmú.

 • Ortopéd cipő készítés

  Cégünk fő profilja az Ortopéd cipők készítése. Több mint hatvan éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakmai gárda segíti a cipők elkészítését. Nagy hangsúlyt fektetünk a minöségre a kényelemre és nem utolsó sorban a megjelenésre. Ortopéd cipőinken nem lehet észre venni hogy "ortopéd cipő" mivel a fo célunk hogy Ügyfeleink teljes megelégedettséggel hordják lábbelijüket. Cipőink gyártási ideje maximum 4-6 hét. Ebbe az időintervallumba beletartozik a köztes próba mely biztosítja hogy a kész lábbeli biztosan megfeleljen az Ügyfélnek. Továbbá lehetőséget biztosítunk a modell választásnál hogy az Ügyfél régebbi de elhasznált cipőjének a felsőrészét vegyük mintául. Cipőinkre egy év garanciát vállalunk

 • Egyedi talpbetét készítés

  Boltunkban lehetőség van egyedi talp betét készítésére mely kimondottan az Ügyfél lábára készül. Gépünkel készítünk egy láblenyomatot amely alapján a szakember bejelöli a készülő talpbetéten a kialakításokat. Az egyedi talpbetét kihordási ideje 1 év melyet egy adott cipőbe épitünk be. Az egyedi talpbetét célja a minden napi féjdalmak és deformitások enyhítése.

 • Gyógyászati segédeszköz forgalmazás

  Cégünk gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A webshopunkba megtalálható termékek az Európai Únió és a magyarországi szabályozásoknak teljes mértékben megfelelnek. Forgalmazott termékeink magas minőséget képviselnek. Megtalálható webshopunkban vérnyomás mérők,vércukorszintmérők, lúdtalp betétek es egyéb sporthoz használatos eszközök. Továbbá forgalmazunk orvos által javasolt bagy kiírt termékekkel.

 • Lábegészségügyi tanácsadás
 • Akadálymentesítés

  Cégünk vállal akadály mentesítést egyéni megrendelésre. Az akadály mentesítés magába foglalja a helység kialakításás és az eszközök beépítését egyaránt. Célunk magas minőségü kialakitás elvégzése mely megkönyíti Ügyfelünk minden napjait.

 • Cipő javítás
 • Új szolgáltatásunk: INGYENES LÁBVIZSGÁLAT!

  Boltunkban lehetőség van ingyenes lábvizsgálatra mely digitális gépekkel való felméréssel készül. A vizsgálat időtartalma általában 30 perc. A szakember tanácsokkal látja el Ügyfelünket hogy megkönyítse a mindenapi lábfájdalmak enyhítését esetleg megszüntetését.

Elsősorban ortopéd cipők és egyedi cipők gyártásával foglalkozunk.

Fő feladatunknak tekintjük a mozgásszervek egészségének megőrzését, illetve a lábbetegségekből való gyors felépülést.

A betegellátásban nyújtott gyors és hatékony munkánknak köszönhetően a betegek egyre jobban megkedvelték cégünk termékeit és egyre nagyobb kereslet mutatkozott az általunk gyártott ortopéd cipők és lúdtalpbetétek iránt.

Cégünk Megrendelői elsősorban az  Országos Egészségbiztosítási Pénztár által támogatott - receptre kiírt -  ortopédcipőt, tartozékokat és betéteket igénylő betegek.

Termékeink minőségét tovább emeltük annak a hatékony kivágó-gépnek köszönhetően, melynek számítógép vezérelt kései a cipők szabásmintáit közvetlenül az alapanyagból vágják ki.

Termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével a vevőink még jobb megelégedettségére törekszünk!

Böngésszen kedvére termékeink között